27/5

Vaknade lite trött igår med en dos av ångest efter en rolig fredagskväll. Men den sköljdes bort efter några dopp i vattnet. Gick och la mig vid stranden i kanske tre timmar. Tog med mig bok och hörlurar men låg under hela tiden och lyssnade på alla andras konversationer, och mina egna tankar. Solade tills det inte gick mer så då var det bara att gå och ta sig ett dopp, och så höll det på så. Lite senare gick jag till Ica och köpte avokado och majschips för jag var sugen på nachos så det fick det bli.

Idag har jag pluggat, vilket känns skönt att ha börjat med nu. Har salstenta på torsdag så få ta någon timma varje dag. Om någon stund ska jag åka till stan för att hänga lite med Shadi innan hon tar tåget hem igen, men vi ses ju snart igen hemma i Göteborg.

Processed with VSCO with t1 preset
In real life så har jag faktiskt samlat på mig lite färg. Har fått en redig trosbränna redan faktiskt, så jag är nöjd! Eller redig och redig men jag har betydligt vitare stjärt än resten av kroppen:P Men det är ju inte bra med för mycket sol för den lille huden, men jag använder solkräm såklart!! As viktigt.

IMG_3773
Åh så FINT.IMG_3777

IMG_3779

IMG_3780
Snart är inte detta mitt bo längre. Så jag har vikt ihop julakartongerna och början plocka ner lite tallrikar och så.

OCH JUST DET glad morsdag<3<3<3 min mamma är bäst.

Annonser

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s