Apskogen

Ja, Monkey Forest. En plats man ska besöka while in Ubud. Jättekul idé! Till en början. Malin var lite små rädd i början och vi tyckte väl att hon skulle skärpa sig för dom var ju inte farliga. Det första som händer är att en apa biter hål i Viktors vattenflaska haha, vi blev så paffa och liksom mest what just happened. Så efter det gick vi genom parken på vår vakt. Vi såg små jättesöta apor till stora mer våldsamma. Dom klättrade på folk och vi tyckte det såg lite små mysigt ut när små-aporna satte sig på folk. Vi gick där och såg folk som inte var rädda och folk som skrek. Jag tyckte ”men herregud skrik inte! Skräm inte ap-stackarna” men det fick jag ju äta upp.. 
Vi kom till en liten öppen plats där det var en gullig apa och jag och Malin tyckte det var en jättebra idé att jag skulle sätta mig bredvid apan. Den hoppade upp i mitt knä och jag dog av söthet!! Den var så söt och höll i mitt finger och lekte med mitt hår. Tills den tappar saken den har i munnen och börjar tugga på ingen mindre än mig!! Såklart. Så den bet mig i tummen och jag blev rädd och började skrika. Det var faktiskt läskigt så jag tar tillbaka det jag tyckte tidigare. Men sen tänkte vi verkligen inte mer på det för det blev inget sår, det gick inte igenom.
Senare på kvällen börjar jag snapa med folk och googlade. Ja då hade jag ju fått den ena och andra sjukdomen. Kompisar, familj och försäkringsbolag tyckte jag skulle gå till en klinik och kolla upp det. Så på kvällen blev det häng i två timmar på en halvkul klinik i Ubud. Efter mycket om och men så beslöt vi att vaccin för rabies var bäst. Alltså ett vaccin ifall det skulle utvecklas något från bettet. Så där fick jag en spruta och ska ta tre till i Australien. Kul. Omständigt som satan men hellre det än rabies. Om någon släkting läser detta bli inte oroliga!! Jag mår bra, haha. 
Men det var en dag vi sent kommer glömma. Fått ett smeknamn har jag; Rabbe. Så himla rörd blir jag, så fint! Nej men en läxa till er alla: lita inte på söta djur, skenet kan bedra.

    
    
Det var väl här vintyckte det såg ut som en rolig idé med en apa i knät..

    
    
    
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s