11/3

Tjatja! I fredags så åkte vi över till Manly med Clara och hennes kompis Ellen som också var här! Kul att vi hann träffa henne, inte setts sen typ studenten. Det var en ganska molnig dag till en början men sen kom solen! När färjan anlände så mötte vi upp ett till litet gäng som Ellen kände och det visade sig att en av dom har jag gått på samma skola som haha! Så ses man på andra sidan jorden.

Sen hängde vi lite i stan tills vi på kvällen mötte vi upp Jakob x2, August, Andrea och Siri i Coogee som är ett strandområde, en populär strand helt enkelt. Där vill jag hänga mer!! Så cool miljö. Dock var vi ju där när det började bli mörkt men kan tänka mig att det är soft att bada/sola/käka där. Vi skulle nämligen grilla! Dock stängde dom av grillarna kl 20 så vi åt typ rå korv:-) men med mycket ketchup inlindad i ett pitabröd plus mörkret så smakade det inte så dumt. Sen blev det en oklar utgång som mest bestod av att ta sig till nästa ställe innan ”lock out” vilket betyder att efter 01.30 släpper inte klubbarna in nytt folk. Bra och dålig regel skulle jag säga. 

 
Var inte alls duktig på att ta kort i fredags, men Alex knäppte denna på Manly. Han blev till och med varnad via megafonen att komma upp ur vattnet haha..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s